lauantai 3. toukokuuta 2014

Mistä lesbon tunnistaa?

Tässä nyt on ollu tällanen pitkä tauko, kun ei oikein ollut motivaatiota kirjoittaa, mutta jos sitä taas innostus.

Mutta siis monet on varmaan miettinyt, että mistä lesbon tunnistaa. No tässä on teille muutamia vinkkejä siihen miten lesbon tunnistaa.
Jos :
1. hänellä on lyhyet kynnet. Jos rupeaa oikeasti seuraamaan, niin kaikilla lesboilla on lyhyet kynnet
2. Hän istuu miehekkäästi
3. Hän katsoo sua pitkään tai vilkuilee monta kertaa
4. Hän tulee juttelemaan sulle ilman syytä, hymyillen ja ehkä ohimennen koskee sua
6. Hänellä on miehekäs harrastus
7. Juttelette, mainitset L-koodin ja hän tietää mistä on kyse
8. Teillä on vähintään 2 yhteistä kaveria facebookissa jotka on lesboja/biseksuaaleja

Toki niitä on vielä enemmän keinoja selvittää, onko hän lesbo. Mutta mä olen huomannut, että jos noista suurin osa kolahtaa kohdalle, she's gay!


En tiiä onko tuo oikeasti totta, mutta mulla tuon mukaan oon lesbo 

6 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen ajatus, että voiko seksuaalinen suuntautuminen näkyä ulospäin ihmisestä. En oikein tiedä miten suhtautua, ehkä enemmän siten, että se voi näkyä, mutta universaaleja piirteitä esim. homo- tai biseksuaaleille ei ole. Väittäisin, etteivät nämäkään luettelemasi piirteet ole universaaleja. Tuttavapiiriini kuuluu ihanan erilaisia ihmisiä, joista 5 on lesboja, ja vain yksi täyttää suurimman osan näistä ehdoista. Näiden ehtojen mukaan olisin myös itse lesbo, sekä pari muuta ystävääni, jotka eivät tosiaan kastiin kuulu.

    Voiko se edes näkyä ulospäin? Varmasti siihen liittyy sillon myös kysymys seksuaalisen suuntautumisen biologisesta pohjasta, että onko kyseessä fyysinen ominaisuus, esim. erilainen aivojen toiminta, vaiko täysin opittu ajatusmalli. Rakkaus nyt tieteelle on aina ollut mysteeri ja varmasti tulee olemaankin, ett vaikea sitä sanoa. Mutt voiko silloin myöskään sanoa, että olisi olemassa satavarmoja merkkejä, joista tunnistaa homon, lesbon, bin tai panin?

    Mielenkiintoinen teksti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietenkään ei voi kenestäkään sanoa pelkän ulkonäön perusteella onko hän homo vai lesbo, mutta tietyt asiat ulkonäössä ja käyttäytymisessä auttaa arvaamaan.

      Aivojen toiminnasta en tiedä, mutta sen tiedän että esim. lesboille kehittyy enemmän testosteronia kuin hetero-naisille. Ja tämän testosteronin takia he tykkäävät naisista. Näin oon jostain lukenu/kuullu, mutta tää saattaa kyllä myöskin ihan täyttä puppua.

      Poista
  2. wtf dude nyt tuli kunnon yleistämistä kyllä. itse sanoisin että NOPE.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei tietenkään kaikki lesbot ole tuollaisia, mutta ainakin mitä mä oon nähny niin on niillä monta noista seikoista on osunu kohalle.

      Poista
  3. Kyl mä sanoisin että oman sukupuolen edustajiin kohdistuvat 3 ja 4 on ainakin semmosia mihin kannattaa kiinnittää huomiota. Kyl käytöksestä ja eleistä voi poimia jotain vinkkejä toisen kiinnostuksista. Kaikki ei silti näytä omia ajatuksiaan ulospäin, mikä on HARMI, koska sit joutuu arvailemaan ja toivomaan parasta. ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vihdoin joku on mun kanssa edes vähän samaa mieltä :D

      Poista