maanantai 11. elokuuta 2014

Mitä ihmettä..

Selasin tossa yks päivä Youtubea ja eksyin katsomaan videota "Hugging hard guys". Tosta nimestäkin voi jo päätellä, että mitä siinä tapahtui, jätkä yritti halata tällaisia kovia jätkiä ja se ei oikein sujunu hyvin.
Melkein kaikkien reaktio halaukseen oli puolustautuminen. Tätä jätkää mm. tuupattiin maahan, uhattiin lyödä ja yhdessä klipissä yks lähti riehumaan skeittilaudan kanssa ja uhkasi hakata tätä sillä...
     Ymmärrän kyllä, että jokasella on se oma tila johonka ei muut saa tulla ilman lupaa. Olisin ymmärtänyt nuo reaktiot jos tää jätkä olis hypänny jostain puskasta kaulaan roikkumaan tai yrittäny vaikka pussata, mutta kun hän tuli ystävällisesti kädet levällään vastaan ja kysyi että halataanko ja jätkät rupes heti haastamaan tappeluun..
     Tokihan yks syy on varmasti se, että se saattaa vaikuttaa homolta jos menee aikuinen mies halaamaan toista aikuista miestä. Varsinkin jos joku tuttu näkee sen niin ou mai gaad sähän oot heti selvä homo.
Oli miten oli, mun mielestä se ei oikeuta väkivaltasiin konsteihin..



2 kommenttia:

  1. Aika uhkarohkeeta! :D Mua nauratti ne kohdat kun se oikeesti sai halin, taputti selkään ja jatko matkaansa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Mut oli kyl kiva huomata et vaikka suurin osa oli tommosii tympeitä nii siel joukos on silti mukavia ihmisiäkin :)

      Poista